کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

محبوبیت بایدن به کمترین حد ممکن رسید

محبوبیت بایدن به کمترین حد ممکن رسید جدیدترین نظرسنجی توسط خبرگزاری رویترز و موسسه نظرسنجی ایپسوس نشان می‌دهد که میزان محبوبیت بایدن سه درصد نسبت به گذشته پایین است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۰ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 20
کد خبر: ۱۸۰۶۳۴

به گزارش راهبرد معاصر و به نقل از پایگاه خبری هیل، این نظرسنجی نشان می دهد که تنها ۳۹ درصد از شرکت کنندگان در آن عملکرد جو بایدن را به عنوان رئیس جمهوری آمریکا تایید می‌کنند.

این جدیدترین نظرسنجی توسط خبرگزاری رویترز و موسسه نظرسنجی ایپسوس نشان می‌دهد که میزان محبوبیت بایدن سه درصد نسبت به ۴۲ درصد نظرسنجی ماه گذشته پایین است.

همچنین دونالد ترامپ، رئیس جمهوری سابق آمریکا که کارزار انتخاباتی خود را نوامبر گذشته میلادی اعلام کرد با میزان محبوبیت مشابه بایدن روبرو بود و تنها ۳۳ درصد از شرکت کنندگان در نظرسنجی دسامبر ۲۰۱۷ اعلام کرده بودند که او را بعنوان رئیس جمهوری ایالات متحده تایید می‌کنند.

وقتی از شرکت کنندگان در نظرسنجی روز چهارشنبه درباره بزرگترین مشکلی که آمریکا با آن مواجه است، سوال شد، ۲۰ درصد گفتند که مساله، اقتصاد است و ۱۰ درصد اعلام کردند که محیط زیست و جرایم بزرگترین مشکلات کشور هستند.

این نظرسنجی درحالی انجام شده که بایدن اخیرا گفته بود طرح‌هایی برای کاندیداتوری انتخابات ۲۰۲۴ دارد .

بایدن با آغاز دور دوم ریاست جمهوری خود ۸۲ ساله می‌شود. مارین ویلیامسون نویسنده که در کارزار انتخاباتی ۲۰۲۰ موفق نبود و رابرت اف.کندی جونیور که فعال ضد واکسن است کاندیداتوری خود را از دموکرات‌ها برای انتخابات ۲۰۲۴ اعلام کرده‌اند.

نظرسنجی روز چهارشنبه از ۱۰۲۹ شرکت کننده انجام شده است./ همشهری آنلاین

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار